Δημοσιογράφος εμφανίστηκε μεθυσμένη σε ζωντανή μετάδοση

«Δεν έπρεπε να πιω ούτε ένα ποτό», είπε αργότερα ζητώντας συγγνώμη

Η Αυστραλή δημοσιογράφος Ντανίκα Μέισον αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μετά από μια χαοτική τηλεοπτική στιγμή που είχε κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η ανταποκρίτρια του «Channel Nine» άρχισε να μιλάει για άσχετα θέματα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της, κάνοντας γρήγορα τους τηλεθεατές να πιστέψουν ότι δεν ήταν καλά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ντανίκα Μέισον, αγωνιζόμενη να αρθρώσει λέξεις και εν μέσω γέλιου από την τεχνική της ομάδα, πέρασε από τη σύγκριση της τιμής του καφέ στην Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στην αναφορά των ιγκουάνα, προτού ολοκληρώσει τη σύνδεσή της πέφτοντας στο χιόνι και κάνοντας έναν άγγελο, σε μια σκηνή που εξέπληξε τόσο το κοινό όσο και τους συναδέλφους της.

Αρχικά, το στούντιο προσπάθησε να δικαιολογήσει το περιστατικό επικαλούμενο την κόπωση, το υπερβολικό κρύο και τη διαφορά ώρας. Ωστόσο, δεδομένης της ταχείας εξάπλωσης του υλικού, η ίδια η δημοσιογράφος αποφάσισε να εξηγήσει στον αέρα και να αναλάβει την ευθύνη για το τι συνέβη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ντρέπομαι λίγο. Εκτίμησα εντελώς λάθος την κατάσταση. Δεν έπρεπε να είχα πιει ούτε ένα ποτό, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες: κάνει κρύο, είμαστε σε υψόμετρο και το ότι δεν έφαγα δείπνο σίγουρα δεν βοήθησε», παραδέχτηκε η Ντανίκα Μέισον, τονίζοντας ότι το λάθος ήταν αποκλειστικά δικό της.

Παρά το περιστατικό, η δημοσιογράφος ήθελε να ολοκληρώσει το απόσπασμά της με ένα μήνυμα συμφιλίωσης, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι υπήρχαν ακόμα απίστευτες μέρες ανταγωνισμού μπροστά και εκφράζοντας την πρόθεσή της να επικεντρωθεί ξανά στο αθλητικό ρεπορτάζ. Από το στούντιο, παρουσιαστές όπως ο Καρλ Στεφάνοβιτς υποβάθμισαν το λάθος και έδειξαν την υποστήριξή τους ζωντανά στον αέρα, προσπαθώντας να μετριάσουν τη διαμάχη γύρω από μια από τις πιο πολυσυζητημένες εικόνες των Αγώνων.

Προηγούμενο

Σέρρες: Περισσότερα από 30 τραύματα φέρει η σορός του 17χρονου Άγγελου

Επόμενο

Τα "σημάδια" της βίας στα παιδιά - Σεμινάριο στους προπονητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Ένα σπίτι στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου: Ιδιοκτήτης στην Κίνα απέρριψε τεράστιο ποσό και τώρα μετανιώνει για την απόφασή του

Στην καρδιά της Κίνας, στην περιοχή Τζίνξι, νοτιοδυτικά της Σαγκάης, εκτυλίσσεται μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει…