Πήρε επιπλέον εισιτήρια ο ΟΦΗ – Eκατοντάδες οπαδοί ψάχνουν για ένα ”μαγικό χαρτάκι”

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε για την μετάβαση εκατοντάδων φιλάθλων του ΟΦΗ στη Λιβαδειά - 150 επιπλέον εισιτήρια έδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στην πρώτη…γραμμή του ενδιαφέροντος ενόψει του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό βρίσκεται το θέμα των εισιτηρίων και το αν θα μπορέσουν να μπουν περισσότεροι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας στο Δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς.

Έπειτα από νέα, έκτακτη, σύσκεψη μέτρων ασφαλείας που έγινε το πρωί της Τρίτης 10/2, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημέρωσε ότι θα διαθέσει για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, επιπλέον 150 εισιτήρια στη θύρα 4, άρα συνολικά 300 εισιτήρια.

Μάλιστα, έπειτα από απόφαση της αστυνομίας οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που έχουν εισιτήριο, θα πρέπει να μεταβούν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς από την οδό Λαμπράκη (Εθνικού Γυμναστηρίου).

Δεδομένα, φίλαθλοι του ΟΦΗ – στην πλειοψηφία τους χωρίς εισιτήριο του αγώνα – μπαίνουν σε καράβια και αεροπλάνα για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του Χρήστου Κόντη για πρόκριση στον τελικό.

ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Πόσο κοντά θα βρεθούν θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και όσο κι αν μέχρι χθες φαινόταν πως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών Γ. Κομπότης, κάτι τέτοιο ίσως να μην ισχύσει αφού η αστυνομία βλέποντας το ενδεχόμενο ισχυρής παρουσίας ομιλιτών στη Λιβαδειά χωρίς εισιτήριο αναλαμβάνει δράση. Μάλιστα η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ως όφειλε ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας για τα δεδομένα.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί η επικοινωνία Μπούση-Κομπότη το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο μεγαλομέτοχος των κρητικών ζήτησε εξηγήσεις για το «κρυφτό» του ομολόγου του τις τελευταίες ημέρες αλλά και την στάση του στο θέμα των εισιτηρίων, με τον τελευταίο σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 να δεσμεύεται για παραπάνω εισιτήρια έστω την τελευταία στιγμή, κάτι που επαληθεύεται σε πρώτη φάση μέσα από το επιπλέον 150 που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει νέα διαφοροποίηση όσο μετράμε αντίστροφα στο ματς.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την πίεση της ΕΛ.ΑΣ. , που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί φιλοξενούμενους οπαδούς εκτός γηπέδου για ευνόητους λόγους, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Πάντως να σημειώσουμε πώς ο αυστηρός τρόπος ελέγχου για την πώληση εισιτηρίων ακόμα και σε κατοίκους της Λιβαδειάς έχει προκαλέσει δυσφορία και στους ίδιους, αφού πέραν της πολύωρης αναμονής για την αγορά ενός εισιτηρίου ζητούνται στοιχεία που παραβιάζουν μέχρι και τα προσωπικά δεδομένα.

Η μπάλα είναι στα πόδια (κυρίως) της ΕΛ.ΑΣ και δευτερευόντως του Γ. Κομπότη για να βγει η κατάσταση από το αδιέξοδο.

Προηγούμενο

Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα

Επόμενο

Υπόθεση Παναγόπουλου: Διευκρινίσεις των Υπ. Οικονομίας και Οικονομικών και Εργασίας για τα προγράμματα κατάρτισης

Σχετικά Άρθρα