Ηράκλειο: Είχε τις γλάστρες με την κάνναβη μέσα σε… σκηνή

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι - φυτώριο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σε… φυτώριο κάνναβης είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 30χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη χθες (07/02) από τους αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν, μεταξύ άλλων, 2,5 κιλά κάνναβης και 10 δενδρύλλια, τα οποία βρίσκονταν μέσα σκηνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθες (06.02.2026) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (06.02.2026) το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο ημεδαπός και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  • -2- κιλά και 423 γραμμάρια κάνναβης
  • -10- δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης
  • -1- σκηνή εσωτερικού χώρου υδροπονικής καλλιέργειας με πλήρη ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό ((Led φωτιστικά, λάμπες θερμότητας, υγρόμετρα, τροφοδοτικά, μετασχηματιστές κ.α.)
  • 15 ml. έλαιο κάνναβης
  • σπόροι κάνναβης και
  • διάφορα είδη καλλιέργειας

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.”.

Προηγούμενο

«Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη

Επόμενο

Πρωινή «καραβιά» μεταναστών νότια του Ηρακλείου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Hράκλειο: Πως έγινε το τροχαίο με το μηχανάκι που τυλίχτηκε στις φλόγες – Χειρουργήθηκε ο 30χρονος

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 30χρονος μοτοσικλετιστής, που τραυματίστηκε στο πρωινό τροχαίο στη Χερσόνησο. Ο νεαρός δικυκλιστής…