Χριστουγεννιάτικη «Γιορτινή Αγκαλιά» στον Δήμο Χερσονήσου

Τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Γιορτινή Αγκαλιά» οργανώνουν ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων οι κοινωνικές δομές κι υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, Κέντρο Κοινότητας, ΚΑΠΗ).

Περισσότερες από 280 οικογένειες που αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα και είναι ωφελούμενες από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν Χριστουγεννιάτικα τρόφιμα αγάπης. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται με την συνδρομή των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», την υποστήριξη του Δημάρχου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και του Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γεωργίου Μαστοράκη.

Η δράση αλληλεγγύης «Γιορτινή Αγκαλιά» διοργανώνεται και φέτος προκειμένου να βοηθηθούν έμπρακτα άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης στην καθημερινότητά τους, προωθώντας έτσι το κοινωνικό έργο του Δήμου Χερσονήσου.

Σημαντική στο πλαίσιο της δράσης, ήταν η βοήθεια ευγενών χορηγών, που με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, στηρίζουν την προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και των κοινωνικών υπηρεσιών/δομών του Δήμου Χερσονήσου, συλλέγοντας τρόφιμα, ελαιόλαδο, χριστόψωμα και άλλα φρέσκα είδη άμεσης κατανάλωσης, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, που κυριαρχεί το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

«Η Χριστουγεννιάτικη ‘Γιορτινή Αγκαλιά’ με τα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, χαρίζει χαρά και αισιοδοξία στους ευάλωτους δημότες μας, τις άγιες τούτες μέρες, που έχουν ανάγκη» ανέφερε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει:

«Ευχόμαστε το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές τους με αγάπη και αισιοδοξία».

Προηγούμενο

«Χριστούγεννα στην Πόλη 2025»: Οι εκδηλώσεις της Τρίτης 23 και της Τετάρτης 24/12

Επόμενο

Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στο Ηράκλειο – Πού σχεδιάζεται να μετακινηθεί και γιατί δεν έγινε φέτος

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Βατσινά: Από την υποσχεσιολογία «μειώσεων» και «παροχών», για ακόμα μία φορά εξαιρέθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λιανεμπορίου

Τις σοβαρές δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου θέτει στους υπουργούς Ανάπτυξης και Οικονομίας &…