Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο κρητικό καλλιτέχνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος της Κρήτης για τον θάνατο του λαουτιέρη, Αντώνη – Ραφαήλ Φυντικάκη.

Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη καθώς είχε διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία, έφυγε από τη ζωή πολύ πρόωρα, σε ηλικία 29 ετών.

Ο Αντώνης – Ραφαήλ Φυντικάκης ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ είχε συγκινήσει με τον αγώνα που έδινε με τόση γενναιότητα.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, το τελευταίο αντίο στον άτυχο Ραφαήλ, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάνω Σούδα. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 14:00.

Προηγούμενο

Αίθριος καιρός και σήμερα στην Κρήτη

Επόμενο

Ο Τραμπ έδωσε εντολή να ξεκινήσουν δοκιμές πυρηνικών όπλων: «Δεν είχα άλλη επιλογή»

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός για την Μάχη της Κρήτης: «Κομβικό γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δημιούργησε την πρώτη ρωγμή στην πολεμική μηχανή της ναζιστικής Γερμανίας»

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την ιστορική επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο…