Παγκρήτιο: Τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας, κρίνεται η διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Μέχρι την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου θα έχει γίνει γνωστό αν η εντός έδρας πρεμιέρα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο ή στην Αθήνα!

Κανονικά, το ματς ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (χωρίς κόσμο εξαιτίας τιμωρίας που κουβαλάει ο ΟΦΗ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος) είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, οι εργασίες στο Παγκρήτιο βρίσκονται σε οριακό σημείο και έτσι παραμένει αβέβαιο αν η Σούπερ Λίγκα δώσει το “πράσινο” φως για την χρησιμοποίηση του Σταδίου.

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ο γεωπόνος της Λίγκας πρόκειται να τον επιθεωρήσει τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί άμεσα και εξαρτάται τόσο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και από ορισμένες άλλες εργασίες που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί. Το αργότερο την Τρίτη πάντως θα ανακοινωθεί.

Σε περίπτωση που το Παγκρήτιο δεν κριθεί έτοιμο για το ματς και καθώς αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε στην Τούμπα όπου επίσης γίνονται εργασίες, θα οριστεί σε κάποιο γήπεδο της Αθήνας (το Γεντί Κουλέ επίσης δεν υπάρχει ως επιλογή).

Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες να παίξουν ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο είναι μοιρασμένες.

Προηγούμενο

Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ αναγορεύεται ο καθ. Παναγιώτης Παρδαλός

Επόμενο

Λ. Αυγενάκης: «Ανάγκη κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης 2% – Αδικία σε βάρος των αστυνομικών υπαλλήλων και των δημοσίων λειτουργών»

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Τεχνικό πρόβλημα στο FIR Αθηνών: Ξεκίνησαν κάποιες προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων – Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί

Ξεκινά η μερική αποκατάσταση στο FIR Αθηνών και ήδη ξεκινούν κάποιες πρώτες προσγειώσεις και αναχωρήσεις. Δεν θα εκτελεστεί…