Χειροπέδες σε ανηλίκους που άρπαξαν βίαια αλυσίδα λαιμού από γυναίκα

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

 

 

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι και ένας ενήλικος οι οποίοι άρπαξαν βίαια αλυσίδα λαιμού από ημεδαπή στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 4 ανήλικοι ηλικίας 14,16 και 17 ετών, καθώς και 18χρονος ενήλικος, στην πλειοψηφία τους ομοεθνείς, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Oι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ημεδαπή και με χρήση σωματικής βίας τράβηξαν και αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Ιωνίας εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις ληστειών.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προηγούμενο

Συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από τον Σύλλογο Αποφοίτων και Φίλων Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου

Επόμενο

Ανατροπές στα ενοίκια - Εξώσεις fast track χωρίς δικαστήριο από σπίτια και καταστήματα

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Στους 42°C έφτασε η θερμοκρασία του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία και χρειάστηκε μεταμόσχευση – Ο Ιταλός χειρουργός μιλά για την σπάνια περίπτωση

Ο 15χρονος ήταν κατά τα άλλα υγιής, εάν εξαιρεθεί η συγγενής (εκ γενετής) ανιδρωσία από την οποία πάσχει,…