Hράκλειο: Προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και έπεσε σε αυτοκίνητο

Προσπάθησε να αποφύγει τους αστυνομικούς που του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο και κατάληξε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για έναν 21χρονο, ο οποίος κινούνταν με το μηχανάκι του στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα στον νεαρό να σταματήσει, όμως εκείνος θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε STOP, και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα αναγνώστη του Creta24, στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Προηγούμενο

Μυστήριο με το νεκρό παιδί που βρέθηκε σε παραλία - Μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα

Επόμενο

Συλλυπητήρια Σημανδηράκη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κισσάμου Ανδρέα Βαρουχάκη

Σχετικά Άρθρα
Ο Μιχ. Καραμαλάκης για την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την αναπροσαρμογή των Δημοτικών Τελών
Περισσότερα

Καραμαλάκης για ακύρωση αυξήσεων δημοτικών τελών: «Όταν η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής οδηγεί σε θεσμικό και νομικό αδιέξοδο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο, η πόλη μας» , Μιχάλης Καραμάλακης για την μερική ακύρωση…