«Καταδρομική» στην Πάτρα από κλιμάκιο της ιατροδικαστικής της Αθήνας – Πήρε φακέλους με υποθέσεις από το 2020 – Στο προσκήνιο ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Αν αποδειχθεί ότι έγιναν λάθη και στην περίπτωση Λαγούδη θα είναι τρία στα τρία για την συγκεκριμένη ιατροδικαστική υπηρεσία

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας η οποία είναι σε αναστολή μετά τους χειρισμούς της στις υποθέσεις Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου, ενω δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά και στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, την οποία επισης είχε αναλάβει η συγκεκριμένη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σήμερα (14/07/25) κλιμάκιο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών με επικεφαλής τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και συνοδεία αστυνομικών μετέβη στην Πάτρα και πήρε φακέλους με υποθέσεις από το 2020 από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Στο προσκήνιο έχει έρθει και πάλι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη ο οποίο είχε αποδοθεί από την ιατροδικαστική της Πάτρας σε αυτοκτονία. Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018 ποτέ δεν πείστηκα με την εκδοχή της αυτοχειρίας και ποτέ δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Η οικογένειά της προσφεύγει στην τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών για να επανεξεταστεί η περίπτωση και για τον λόγο αυτό θα ληφθούν καταθέσεις από πραγματογνώμονες της οικογένειας.

Προηγούμενο

Ισπανία: Ισχυρός σεισμός 5,5 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη χώρα – Κατέρρευσε η οροφή αεροδρομίου

Επόμενο

Επιδόματα μητρότητας και ανεργίας, «Σπίτι μου»: Οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ έως τις 18 Ιουλίου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της Ευγενίας από τον σύντροφό της: Της είχε σπάσει δύο οστά από τη σπονδυλική στήλη

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία της 40χρονης Ευγενίας από τον 42χρονο…