Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Hράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 16χρονη
Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στον λιμένα Χερσονήσου, όταν σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 16χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη περπατούσε σε κεντρικό δρόμο του λιμένα Χερσονήσου, όταν ο σκύλος, που είχε διαφύγει της προσοχής της ιδιοκτήτριάς του, δάγκωσε το κορίτσι και το τραυμάτισε στα χέρια.
Το κορίτσι δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, που εντόπισε και συνέλαβε την ιδιοκτήτρια του σκύλου.
Πρόκειται για μια 54χρονη υπήκοο της Βόρειας Μακεδονίας, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσία για την ευζωία του ζώου και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την αξιολόγηση των τραυμάτων που υπέστη η 16χρονη, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.