Κρήτη: Σπαρακτικό αντίο για τη 13χρονη Δήμητρα από τους συμμαθητές της – Σχημάτισαν με τσάντες το όνομά της

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο, οι φίλοι και συμμαθητές της 13χρονης Δήμητρας, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (05/02) στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από σηψαιμικό σοκ.

Χωρίς να μπορούν να πιστέψουν τι έγινε και αδυνατώντας να αντιληφθούν, ότι δεν θα ξαναδούν τη φίλη τους, οι μαθητές στο 3ο Γυμνάσιο Χανίων, στο οποίο φοιτούσε και η αδικοχαμένη Δήμητρα, αποχαιρέτισαν με τον δικό τους τρόπο τη συμμαθήτριά τους. Σχημάτισαν με τις σχολικές τσάντες το όνομά της και με τα σώματά τους στάθηκαν τριγύρω σχηματίζοντας μία καρδιά, ενώ κάποιοι κρατούσαν και λευκά μπαλόνια στα χέρια.

Στο τμήμα της 13χρονης Δήμητρας, οι συμμαθητές και συμμαθήτριές της, έγραψαν το δικό τους μήνυμα στον πίνακα της σχολικής αίθουσας και άφησαν μερικά λουλούδια και σημειώματα με φωτογραφίες, θρηνώντας για τον άδικο χαμό της φίλης τους.

Σπαρακτικό αντίο για τη 13χρονη στα Χανιά από τους συμμαθητές της – Σχημάτισαν με τσάντες το όνομά της (photos)

Στα χείλη όλων των παιδιών, οι ίδιες λέξεις: “ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ”.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι όλη η χανιώτικη κοινωνία που αδυνατεί να καταλάβει πόσο γρήγορα και άδικα έφυγε αυτό το κορίτσι. Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, μιλώντας στην ΕΡΤ, το κορίτσι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου, μπήκε στον αξονικό τομογράφο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

«Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι γιατροί διαπίστωσαν γενικευμένη περιτονίτιδα από ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης, με αποστήματα σε όλη σχεδόν την κοιλιακή χώρα. Με την ολοκλήρωση του χειρουργείου το κοριτσάκι υπέστη την τρίτη κατά σειρά ανακοπή, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Όλοι στο Νοσοκομείο είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός», υπογράμμισε ο κ. Μπέας.

Παράλληλα, συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ο Δήμος Χανίων και η ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του Νομού, καθώς και οι δύο γονείς του κοριτσιού ήταν δημοτικοί υπάλληλοι.

Προηγούμενο

Μ. Χνάρης: «Να στελεχωθούν άμεσα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης»

Επόμενο

Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο - Η εκτίμηση της Τροχαίας

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Διαρκής επικοινωνία με επιχειρηματίες και εμπλεκόμενους φορείς από τον Δήμαρχο Χερσονήσου για το έργο ανάπλασης λιμενικής ζώνης

Πιστός στη δέσμευσή του προς τους επιχειρηματίες του Λιμένα Χερσονήσου και μετά την αναλυτική ενημέρωση που παρείχε δημόσια…