«Μπαράζ» επιθέσεων με ουκρανικά drone στη Μόσχα – Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ραζάν

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

«Μπαράζ» ουκρανικών επιθέσεων με drone σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/1) στη Μόσχα, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε διυλιστήριο στην περιοχή Ραζάν.

Ειδικότερα, μεγάλης έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε στο διυλιστήριο Rosneft μετά από επιδρομές ουκρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Σε βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πυκνός καπνός έχει τυλίξει την περιοχή, με τις φλόγες να έχουν επεκταθεί σε όλο το διυλιστήριο.

Νωρίτερα, μονάδες αεράμυνας νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας είχαν αποκρούσει μία ομάδα μη επανδρωμένων αεροσκαφών, χωρίς να διευκρινίσει πόσα εμπλέκονται.

Μια ξεχωριστή ομάδα δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών είχε καταρριφθεί από την αεράμυνα νότια της Μόσχας.

Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές στο στο σημείο του συμβάντος, νοτιοανατολικά της πόλης. Ειδικά συνεργεία είχαν αποστέλλονται και στις δύο περιοχές, γνωστοποιήθηκε ακόμα.

Προηγούμενο

Μηχανή παρέσυρε 55χρονο και τον σκότωσε

Επόμενο

Ελληνική «πρωτιά» στην Ανταρκτική: Έρευνες στους πάγους και ελπίδες για ελληνική βάση

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα