Ρατσιστική επίθεση στον μικρό Γιαννάκη – Αυτεπάγγελτη έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έπεσε ο μικρός Γιαννάκης, ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ που έχει κινητικά προβλήματα.

Το περιστατικό  ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τμήμα ρατσιστικής βίας της ΕΛ.ΑΣ, καθώς οπαδός μεγάλης ομάδας χρησιμοποίησε απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη με αποτέλεσμα ο αρμόδιος εισαγγελέας να κινηθεί αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν αυτεπάγγελτα, προκειμένου να εντοπιστεί ο αυτουργός των σχολίων αυτών.

Μάλιστα, ήδη διεξάγεται προανάκριση από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή του Χ (πρώην Twitter), μέσω του οποίου έγιναν τα κακόβουλα σχόλια.

Προηγούμενο

Πατρινό Καρναβάλι: «Βροχή» οι προκρατήσεις -Το κόστος διαμονής για το τελευταίο τριήμερο των Αποκριών

Επόμενο

Aνατράπηκε φορτηγό - Χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Βλάβη στον Κεντρικό Αγωγό του Φράγματος Ποταμών Αμαρίου Ρεθύμνου – Χωρίς άρδευση το σύνολο των περιοχών που εξυπηρετεί το Φράγμα

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, ενημερώνει ότι τις προηγούμενες ώρες παρουσιάστηκε σοβαρή βλάβη, στον κεντρικό αγωγό του Φράγματος Ποταμών…
Περισσότερα

Μητσοτάκης για φονικό τροχαίο στα Χανιά: «Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε ασυνείδητους οδηγούς, οι αστυνομικοί να δείχνουν υπευθυνότητα»

Αναφορές στις παραλήψεις και αβλεψίες που οδήγησαν στο φονικό τροχαίο στα Χανιά με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη, κριτική…