Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας συναντήθηκε με τη Μελάνια Τραμπ – Τι συζήτησαν

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας συναντήθηκε με την επερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη συνάντηση, την οποία φιλοξένησε η Μελάνια Τραμπ, συζήτησαν κυρίως θέματα που αφορούσαν την ευημερία των παιδιών και τη βελτίωση της εκπαίδευσής τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου της βασίλισσας.

«Ήταν χαρά μου να συναντηθώ ξανά με την επερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ στη Φλόριντα» έγραψε η βασίλισσα Ράνια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Τη συνόδευσε με ένα κοινό τους στιγμιότυπο, όπου η βασίλισσα της Ιορδανίας επέλεξε ένα φόρεμα σε σκούρες αποχρώσεις της σχεδιάστριας Edeline Lee ενώ η Μελάνια Τραμπ, έδειχνε κομψή με ένα αμάνικο εκρού σύνολο.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση είναι η τρίτη που πραγματοποιείται μεταξύ της βασίλισσας και της επερχόμενης Πρώτης Κυρίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προηγούμενο

Βίντεο: Ομάδα νεαρών μαχαίρωσε και ξυλοκόπησε 18χρονη τρανσέξουαλ στο Λονδίνο - «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου»

Επόμενο

Ξεκινάει το πρόγραμμα «Ψηφιακή Πολιτειότητα για Παιδιά» – Στόχος η ενίσχυση της ασφαλούς πλοήγησης των παιδιών στο διαδίκτυο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Αεροσκάφος συνετρίβη στο Νότιο Σουδάν – Νεκροί 20 επιβαίνοντες, ένας κατάφερε να επιζήσει

Ένα μικρό αεροσκάφος που μετέφερε εργάτες πετρελαιοπηγής στην πολιτεία Γιούνιτι του Νότιου Σουδάν συνετρίβη την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άνθρωποι, δήλωσε αξιωματούχος.…