Άνιωθος οδηγός πατινιού: Βγήκε στη λεωφόρο Καρεά κι έτρεχε στη μεσαία λωρίδα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Aναβάτης ηλεκτρικού πατινιού κινήθηκε στη μεσαία λωρίδα της λεωφόρου Καρέα, παραβιάζοντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα, σε σχέση με το επιτρεπόμενο όριο.

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας επιτρέπει στα πατίνια να κινούνται στη δεξιά λωρίδα κι όχι στις υπόλοιπες δύο. Όμως, σε αυτοκινητόδρομους ταχείας (βλ. Αττική και Εθνική Οδό κλπ) απαγορεύεται η είσοδος και συνάμα η κυκλοφορία τους. Ο κανονισμός επιτρέπει τη χρήση τους σε δρόμους με όριο τα 50 χιλιόμετρα και η μέγιστη που μπορούν να αναπτύξουν είναι 25.

Το κύριο ερώτημα, που γεννήθηκε και στους δημοσιογράφους του MEGA, είναι το ποιος του επέτρεψε να μπεί στη λεωφόρο και πως κατάφερε να διανύσει μία τέτοια απόσταση, χωρίς να τον σταματήσουν οι Αρχές.

 

Προηγούμενο

Έτοιμος να θέσει ξανά υποψηφιότητα ο Ερντογάν - Τι προβλέπει το τουρκικό σύνταγμα

Επόμενο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 80χρονος που δέχτηκε επίθεση όταν πήγε να κόψει λεμόνια

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα