938 ραντεβού την πρώτη εργάσιμη ημέρα του Μαΐου στα εξωτερικά ιατρεία του Γ.Ν. Χανίων

Πρέπει να διαβάσετε

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 02 Μαΐου 2023 (πρώτη εργάσιμη του μηνός) στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Χανίων κλείστηκαν από τους πολίτες 939 ραντεβού. Από αυτά τηλεφωνικώς κλείστηκαν 293, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού κλείστηκαν 645 (ποσοστό 68,6%).

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την πρώτη ώρα κλείστηκαν στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο 59 ραντεβού, στο Δερματολογικό 46, στο Καρδιολογικό 30 , στο Οφθαλμολογικό 107, στο Πνευμονολογικό 14, στο ΩΡΛ 79 ραντεβού.

Το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Μάιο, αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν. Χανίων, αν και Δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι:

-Την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού είτε με την χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-ραντεβού, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 αλλά όχι δια ζώσης στη Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου.

-Από την δεύτερη εργάσιμη κάθε μήνα, ραντεβού κλείνονται είτε μέσω της εφαρμογής e-ραντεβού, είτε καθημερινά δια ζώσης στην Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09.00 το πρωί έως 14.00).

-Κάθε Παρασκευή δεν κλείνονται ραντεβού τηλεφωνικώς.

-Τα διαθέσιμα ραντεβού για γιατρούς είναι για έναν μήνα, ενώ για εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις είναι για δύο μήνες.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά και για κάποιο λόγο δεν θα το πραγματοποιήσουν, να προβαίνουν και στην ακύρωση του μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού ώστε να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον που το έχει ανάγκη.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα