Αποφυλακίστηκε ο 81χρονος μετά το αιματηρό περιστατικό στην Επισκοπή

Πρέπει να διαβάσετε

Αποφυλακίστηκε ο 81χρονος ηλικιωμένος από την Επισκοπή, που παρέμενε στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού, από τον περασμένο Μάιο για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου συγχωριανού του.

Ο 81χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έπειτα οδηγήθηκε στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού όπου παρέμεινε μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε εκδοθεί από την Ανακρίτρια, διάταξη αποφυλάκισης με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος δεν είχε τη δυνατότητα να συγκεντρώσει το ποσό, με αποτέλεσμα να υποβάλλει νέο αίτημα και έτσι αποφυλακίστηκε την Τετάρτη, αφού κατέβαλε το ποσό των 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, πως ο 81χρονος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά τον 36χρονο συγχωριανό του τον περασμένο Μάιο, σε δρόμο της Επισκοπής, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, με τον 36χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στην ωμοπλάτη.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο 81χρονος αντιλήφθηκε ότι ο 36χρονος είχε αφαιρέσει μια.. τενέκα με λάδι! Λίγο αργότερα, τον εντόπισε στο δρόμο, «τράβηξε» την καραμπίνα και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Ο 36χρονος τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα, αιμόφυρτος, σε παρακείμενη οικοδομή.

Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύθηκε και λίγες ημέρες αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα