7χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Ο 7χρονος Τρόι Κέλερ είχε εξαφανιστεί ξαφνικά από το σπίτι. Αρχικά οι γονείς του νόμιζαν πως το παιδί θα έπαιζε έξω με τους φίλους του, όταν όμως είδαν ότι έξω δεν παίζει κανένα παιδάκι, ανησύχησαν. Ο Πατέρας του βγήκε και τον έψαχνε στους δρόμους ενώ η μητέρα του τηλεφωνούσε σε συγγενείς και φίλους μήπως το παιδί της έχει πάει εκεί.

Ύστερα από 3 ώρες τηλεφώνησαν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις, στο Τέξας και δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ένα περιπολικό με τον σερίφη πήγε στο σπίτι για να κάνει ερωτήσεις στους γονείς σχετικά με τον Τρόι.

Όταν οι γεμάτοι αγωνία γονείς τελείωσαν αυτήν την άτυπη κατάθεση ο σερίφης τους ζήτησε να ρίξει μια ματιά στο σπίτι. Του έδωσαν το ελεύθερο, και μαζί με τον βοηθό του άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια, ξεκινώντας από εκείνο του μικρούλη.

Στο γκαράζ

Κάποια στιγμή μπήκαν στο γκαράζ και άρχισαν να ερευνούν και τότε είδαν το μακάβριο εύρημα. Ο 7χρονος Τρόι ήταν νεκρός μέσα στο πλυντήριο. Πλέον την υπόθεση έχουν αναλάβει ντετέκτιβ ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν το πλυντήριο είχε νερό μέσα και εάν το καπάκι του ήταν σφραγισμένο από έξω. 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν δυο περιπτώσεις. Η μια να είναι ατύχημα και η άλλη να είναι κάποια κακόβουλη πράξη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση και περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα