Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

7,9 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση κατολισθήσεων και καθιζήσεων στον ΒΟΑΚ

Πρέπει να διαβάσετε

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 7,9 εκ. ευρώ για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση κατολισθιτικών φαινομένων και καθιζήσεων οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Σητείας-Χανίων» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Κρήτης παρόντες ήταν: Ο Αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων Νίκος Σκουλάς, η γενική διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης, η προϊσταμένη συγκοινωνιακών έργων Τζούλια Μπαρτολότσι και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «B.K.M. WORKS Α.Ε.» Μανόλης Μπαξεβάνης. 

Η σύμβαση, έχει σαν αντικείμενο τις αναγκαίες επεμβάσεις για την αποκατάσταση σοβαρών για την ασφάλεια των διερχομένων στο Β.Ο.Α.Κ. προβλημάτων, τα οποία αφορούν υποσκαφές των επιχωμάτων, συνεχώς διευρυνόμενες ρηγματώσεις κατά μήκος του οδοστρώματος, καταστροφή των στηθαίων ασφαλείας καθώς και εδαφικές ή βραχώδεις αστοχίες πρανών. Η παρούσα εργολαβία περιλαμβάνει την εκτέλεση των κατάλληλων αναγκαίων έργων σταθεροποίησης και πλήρους αποκατάστασης της οδού. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα