Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
23.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

45χρονος υπέστη έμφραγμα μετά από τσίμπημα σφήκας – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Πρέπει να διαβάσετε

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Πατρών σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται 45χρονος άνδρας που υπέστη έμφραγμα μετά από αλλεργικό σοκ που του προκάλεσε τσίμπημα σφήκας.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο και σοβαρό ιατρικό περιστατικό που σημειώθηκε στον Πύργο, σύμφωνα με το Patrisnews.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εμφραγμάτων και υποβάλλεται σε καρδιολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η πρόκληση εμφράγματος έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα εντόμου χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σπάνια.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα