1ο Ηράκλειο Camp Τερματοφυλάκων: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Πρέπει να διαβάσετε

Σε περίπου δύο μήνες από τώρα θα διεξαχθεί το 1ο Ηράκλειο Camp Τερματοφυλάκων, όπου καταξιωμένοι τερματοφύλακες, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τη φιλοσοφία τους σε νέους και φιλόδοξους πορτιέρο προπονώντας τους για τέσσερις ημέρες σε ένα camp από το οποίο σίγουρα θα αποκομίσουν εμπειρίες και γνώσεις!

Αλέξανδρος Κασμερίδης, Γιώργος Γαυγιωτάκης, Γιάννης Ρουμπάκης, Δημήτρης Χωματάς, Μάνος Τσαχάκης και Ζαχαρίας Καβουσάκης θα είναι από τις 21 ως τις 24 Ιουνίου στο γήπεδο του Ατσαλένιου, έτσι ώστε να προπονήσουν τα παιδιά και να τους προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν!

Ωστόσο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και εκείνον της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη όπου θα έχουν παράλληλα και την ευκαιρία, να τους κάνουν ερωτήσεις.

Στο Camp το παρών θα δώσει και προπονητής τερματοφυλάκων των υποδομών του Παναθηναϊκού και παλαίμαχος άσος, Παναγιώτης Μπαρτζώκας αλλά και ο Γιώργος Μπερνεάνου, ο οποίος φέτος είναι προπονητής τερματοφυλάκων σε ομάδα της Γερμανίας.

Παράλληλα, στα παιδιά θα μιλήσει ειδικός ψυχολόγος αλλά και διατροφολόγος.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το κάθε παιδί που θα λάβει μέρος στο Camp, θα πάρει δώρο ένα σετ προπόνησης αλλά και ολοκαίνουρια γάντια τερματοφύλακα!

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα