Στα Εμιράτα για δύο αγώνες ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Πρέπει να διαβάσετε

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει την προετοιμασία του και τους αγώνες του ο Μανώλης Στεφανουδάκης καθώς θα πάρει μέρος στο 15th Fazza International Para Athletics Championships.

Ο Κρητικός χρυσός Παραολυμπιονίκης αναχωρεί σήμερα για τα Εμιράτα, ενώ θα δώσει τον πρώτο του αγώνα την Δευτέρα(12/02) στον ακοντισμό και στη συνέχεια την Πέμπτη (15/02) στη σφαιροβολία στο Dubai 2024 World Para Athletics Grand Prix.

Λίγο πριν την αναχώρησή του ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε: «Ένα αθλητικό ταξίδι που έχει γίνει πλέον θεσμός είναι ο δεύτερος προορισμός της προετοιμασίας μας για φέτος. Το 2024 είναι μια πιεστική κι απαιτητική χρονιά αφού θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και τον Αύγουστο η Παραολυμπιάδα στο Παρίσι. Στην διοργάνωση του Fazza θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές του κόσμου και στοχεύουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη της στην προετοιμασία μας. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς:

 τους μέγα χορηγούς

* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

* AMARI CRETAN MADE

τα μέλη των εταιρειών:

* MINOAN LINES,

* MK HOTEL COLLECTION,

* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

* SIKA HELLAS ABEE

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Πηγήrunbeat.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα