Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Ήττα από τον ΟΣΦΠ η Κ15 του ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η Κ15 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, με την κεφαλιά του Σιώζιου να καταλήγει στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας του Κετένογλου.

Η κρητική ομάδα έχασε ευκαιρία στο 32’, όταν ο Αντωνακάκης έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστουλάκη και με κεφαλιά την έστειλε λίγο έξω από την εστία του Λαγουμτζή, με το 0-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν το σκορ στο 46’ με τον Καραμπιμπέρη να σουτάρει εύστοχα, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Στάβρε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα εκτός της εστίας των αντιπάλων.

Στο 52’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, με τον Παπαγεωργίου να το εκτελεί και τον Κετένογλου να αποκρούει. Στο 55’ ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Κ15 ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος (70’ Μαχλάς), Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης (70’ Κασσαπάκης), Πετούσης (55’ Μάρα), Αντωνακάκης (65’ Μολυμπάκης), Καραγιάννης, Στάβρε (55’ Ματθαιάκης).

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα