Πρώτη ήττα για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, δεν κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, στην Α2 βόλεϊ, καθώς ηττήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, από τον ισχυρό Γ.Σ. Πετρούπολης με 1-3 σετ.

Χωρίς την  Πρινιωτάκη, που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε, ο ΟΦΗ υστέρησε σε επιθετική δύναμη, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Παρ όλα αυτά, τα νεαρά κορίτσια του Νίκου Προύφα, κοίταξαν στα μάτια τις έμπειρες αντιπάλους για 3 σετ, στα οποία ήταν πολύ, ανταγωνιστικές.

Έχασαν το πρώτο (21-25), ισοφάρισαν στο δεύτερο το οποίο πήραν με 25-23, αλλά στο τρίτο, αν και προηγήθηκαν με 21-20, έκαναν πολλά προσωπικά λάθη και το έχασαν με 21-25.

Το σετ, αυτό, ήταν και το κλειδί του αγώνα, καθώς τα κορίτσια της Πετρούπολης με ανεβασμένη ψυχολογία (σε αντίθεση με τα κορίτσια του ΟΦΗ, που δεν μπήκαν καθ’ όλου στο τέταρτο σετ), πήραν το σετ, πολύ εύκολα  με 10-25 και τη νίκη με 1-3, κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Α2.

Πάντως το ξεκίνημα του ΟΦΗ, σε μια δύσκολη κατηγορία με πολλές Αθηναίικες ομάδες, παραμένει θετικό με 1/2 νίκες στα δυο εντός έδρας ματς.

“Μας έλειψε η Πρινιωτάκη που είναι σημαντική για μας στον επιθετικό τομέα τα τελευταία δυο χρόνια. Παίζαμε με μια σοβαρή και δυνατή ομάδα. Το τρίτο σετ που χάσαμε για λεπτομέρειες ήταν κομβικό και δεν μπορέσαμε μετά να ανταπεξέλθουμε. Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

“Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατή ομάδα. Θα δυσκολευτούν πολλές ομάδες εδώ. Θα έχει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο να κάνουμε κάτι καλό. Πάμε βήμα-βήμα” ανέφερε η προπονήτρια του Γ.Σ. Πετρούπολης, Αρετή Τέζα.

Διαιτητές: Βαγγέλης Καραπουλάκης, Θωμάς Κόκκας.

Σημειωτής: Ανθή Παπαδάκη.

Τα σετ: 21-25, 25-23, 21-25, 10-25.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Παπουλίδου, Αραμπατζή, Αντιφιλιώτη, Βυνιχάκη, Μαριάτου, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Βεργετάκη, Φανιουδάκη Νκ, Φαιουδάκη Ελ, Ματαλλιωτάκη.

Γ.Σ. Πετρούπολης (Αρετή Τέζα): Μουζεζίν, Ιωάννου, Κατσίμπουλα, Κοτσαμπά, Αναργύρου, Βαρβέλη, Ζιγκίρη, Ιωάννου, Κομκοτού, Μπούσια, Σουβάτζογλου, Σακαρέλη.

*Τα κορίτσια του ΟΦΗ, αγωνίστηκαν με το σύμβολο της πρόληψης κατά του καρκίνου, του μαστού,  στη φανέλα τους και έστειλαν μήνυμα πρόληψης. Η πρόληψη, είναι στάση ζωής. Η δράση, έγινε  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα