Σάββατο, 23 Αυγούστου, 2025
27.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ζητούν παράταση της ναυαγοσωστικής περιόδου

Πρέπει να διαβάσετε

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με την οποία καλεί τους δήμους του ν. Ηρακλείου, να παρατείνουν τη ναυαγοσωστική περίοδο που έληξε την 1η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη από τις 1/10/2020 βρίσκονται οι Δημοτικές παραλίες του Νόμου μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις (παραλία Δήμου Γαζίου, ΔΕΠΑΝΑΛ Ηρακλείου, Μάταλα Δήμου Φαιστού), παρά το γεγονός, ότι η επισκεψιμότητα παραμένει πολύ υψηλή ενώ η επικινδυνότητα των καιρικών φαινομένων έχει ενταθεί.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί του Δήμους του Νομού να ανταποκριθούν στο αίτημα του Σωματείου Ναυαγοσωστών Ν. Ηρακλείου για την παράταση της ναυαγοσωστικής περιόδου με στόχο την ασφάλεια των λουομένων.

Το ΕΚΗ σε συνεργασία με το Σωματείο Ναυαγοσωστών Ν. Ηρακλείου έχει ήδη προχωρήσει σε παρεμβάσεις σε Δήμους για την αναγκαία επέκταση της Ναυαγοσωστικής περιόδου».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα