Άστραψε και βρόντηξε με τους ανεμβολίαστους στον τομέα του Τουρισμού ο αρμόδιος Υπουργός Χάρης Θεοχάρης από το Ηράκλειο.

Ο Υπουργός, χαρακτήρισε τουλάχιστον αδιανόητο το γεγονός, το να μην εμβολιάζονται άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα του Τουρισμού.

«Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι οι οποίοι ζουν από τον τουρισμό να υπονομεύουν τον τουρισμό με το να μην εμβολιάζονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός για να επισημάνει ότι «έτσι όπως αυξάνει η ταχύτητα μετάδοσης, όποιος δεν είναι εμβολιασμένος δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσει».

Ο Υπουργός παράλληλα έκανε σαφές, ότι εφόσον παραμένει μια μερίδα μη εμβολιασμένων που μεταδίδουν το ιό και κατά συνέπεια θα κολλήσουν, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να κλείσει ο Τουρισμός.

«Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο τουρισμός είναι οι μη εμβολιασμένοι να μεταδίδουν και να αυξάνουν τα κρούσματα, τα κρούσματα αυτά τα οποία αυξάνουν να οδηγήσουν τις άλλες χώρες στο να μας κλείσουν και άρα αυτοί οι ίδιοι να υπονομεύσουν τις προοπτικές του να έχουν μια δουλειά. Δεν το κατανοώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Θεοχάρης.

Καταληκτικά ο Υπουργός τόνισε ότι «πρέπει όλοι να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε διότι με αυτόν τον τρόπο θα μειώσουμε την μετάδοση άρα και τα κρούσματα άρα δεν θα έχουμε αρνητικά μέτρα».