Μια ζεστή αγκαλιά βρήκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου ένα μικρό κουτάβι που είχε «χτυπηθεί» από αυτοκίνητο.
Το μικρό τετράποδο παρασύρθηκε από ΙΧ, τη νύχτα της Δευτέρας (26/01) στο Μενίδι και μία γυναίκα που είδε το περιστατικό, μάζεψε το ζώο και κάλεσε σε βοήθεια.
Ένα περιπολικό που περνούσε τυχαία από το σημείο σταμάτησε και οι αστυνομικοί έτρεξαν να βοηθήσουν το κουτάβι, το οποίο είχε τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.
Πήραν αγκαλιά το σκυλάκι, το έβαλαν στο περιπολικό και το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.
Το ασπρόμαυρο χνουδωτό σκυλάκι έχει γίνει η ατραξιόν του Α.Τ. Μενιδίου, όπου φιλοξενείται προσωρινά και έχει κλέψει τις καρδιές όλων των αστυνομικών.
Τo βίντεο με τον αστυνομικό Γιάννη Ριζόπουλο που μεταφέρει το κουτάβι στο αστυνομικό τμήμα και προσπαθεί να το φροντίσει και να το κάνει να νιώσει ασφάλεια έχει γίνει viral.


