Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
14.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Υπέκυψε 22χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ – Εννιά οι νεκροί

Πρέπει να διαβάσετε

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους – κυρίως νέων – εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων που σημειώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας στο Τέξας των ΗΠΑ, σύμφωνα με έναν δικηγόρο της οικογένειάς της.

Η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ. Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας νοσηλευόταν και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε ο Τζέιμς Λάσιτερ, δικηγόρος της οικογένειας.

Το μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον που ξεκινούσε την περασμένη Παρασκευή εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς θεατές ποδοπατήθηκαν κατά την εναρκτήρια συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα