Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
16.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ξεκινά η μεγαλύτερη υπογειοποίηση δικτύων της ΔΕΗ στο Δήμο Μαλεβιζίου – Ο Μεν. Μποκέας υπέγραψε σύμβαση ύψους 867.895 ευρώ

Πρέπει να διαβάσετε

Η μεγαλύτερη υπογειοποίηση δικτύων της ΔΕΗ στο Δήμο Μαλεβιζίου ξεκινά με τη σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον διευθυντή Ηρακλείου της ΔΕΗ Παύλο Βαρδουλάκη.

Πρόκειται για τη σύμβαση υπογειοποίησης των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στο τμήμα της Ελευθερίου Βενιζέλου από τον Ξηροπόταμο μέχρι και την περιοχή της Ανόδου.

Το συνολικό μήκος της υπογειοποίησης των δικτύων είναι 1632 μέτρα και οι εργασίες θα εκτελεστούν παράλληλα με το έργο ανάπλασης της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ανέρχεται στις 867.895 ευρώ, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι εργασίες ανάπλασης της Ελ. Βενιζέλου έχουν ξεκινήσει στην πρώτη εργολαβία που αφορά την περιοχή της Ανόδου, ενώ βρίσκονται στο στάδιο της επιλογής αναδόχου οι δύο διαγωνισμοί(Αντιπλημμυρικό έργο και ανάπλαση)  για το τμήμα από την Άνοδο μέχρι και τον Ξηροπόταμο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα