Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025
22.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Βελτιωμένος ο Εργοτέλης-Δυο νίκες στις Αρχάνες

Πρέπει να διαβάσετε

Με δυο νίκες, επί της Αναγγέννησης Ιεράπετρας με 2-0 και επί του διοργανωτή Γιούχτα, επίσης με 2-0, σε δυο 45λεπτα, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε νικητής, στο τουρνουά “Μαρκομιχελάκης”, που έγινε στις Αρχάνες.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, έδειξε βελτίωση, με τον προπονητή του Εργοτέλη, να δίνει χρόνο, σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Οπως δήλωσε «βδομάδα με τη βδομάδα βελτιωνόμαστε και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι αλλά είναι αρκετά νωρίς για συμπεράσματα. Είχαμε αισθητή βελτίωση απ’ το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, με τους αντιπάλους να μας βάζουν δύσκολα καθώς επρόκειτο για δύο πολύ καλές ομάδες. Το τεστ ήταν πάρα πολύ δυνατό».

Στο φιλικό με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, τα γκολ του Εργοτέλη, πέτυχαν οι Τσαμαντιώτης με πλασέ στο 9′ και ο Βουτσάς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 15′.

Τα γκολ στη νίκη επί του Γιούχτα, έβαλαν ο Κουατένγκ στο 20′ με πλασέ και ο Μπουρσέλης με δυνατό γυριστό σουτ εκτός περιοχής στο 35ο λεπτό.
Η σύνθεση του Εργοτέλη με Αναγέννηση Ιεράπετρας: Τσέλιος, Σαρρής, Πατελάκης, Στεφανάκης, Δασκαλάκης, Ποζατζίδης, Σπυριδάκης, Βουτσάς, Κατσούρι (30′ Αρντίτ) Τσαμαντιώτης, Νικολακάκης.

Η σύνθεση του Εργοτέλη με Γιούχτα: Τζελέπης, Μίκο, Κόλα, Πατελάκης (12′ Κουατένγκ), Πάγια, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Αζίζι, Αρντίτ (27′ Ντουμάνης).

*Στο άλλο παιχνίδι, η Αναγέννηση Ιεράπετρας κέρδισε τον Γιούχτα με 1-0 και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα