Η Ελλάδα μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός διακοπών, σύμφωνα με το CNN και το άρθρο του που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα του ο δικτυακός τόπος του αμερικανικού δικτύου. Ο κορωνοϊός όπως λέει το cnn.com δεν έχει επηρεάσει το όνειρο των διακοπών στην Ελλάδα των γαλανών ουρανών, των ακόμη πιο γαλανών θαλασσών, του λαμπερού ήλιου και των πιο νόστιμων σαλατών στο ύπαιθρο.

«Η Ελλάδα εργάστηκε σκληρά για να προσαρμόσει την τουριστική προσφορά της στην εποχή του κορωνοϊού. Προς το παρόν, αυτό φαίνεται να αποδίδει, ακόμη κι αν ένα δεύτερο κύμα απειλεί άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς» αναφέρει ο αρθρογράφος του κειμένου και συνεχίζει «xάρη εν μέρει στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει λιγότερα κρούσματα, η επίσκεψη σε πολλά μέρη της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν σαν να επισκέπτεσαι μια χώρα στην οποία δεν υπήρξε ποτέ ο κορωνοϊός».

Μάλιστα ο αρθρογράφος ταξίδεψε στην Πελοπόννησο και κάνει εκτενή αναφορά στα μέτρα που έχουν λάβει ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης, από αντισηπτικά. «Η Ελλάδα μπορεί να βιώσει τον συνωστισμό στις παραλίες που έχουμε δει στην Ισπανία και άλλα μέρη της Ευρώπης. Μπορεί να δει μια νέα αύξηση των κρουσμάτων ως αποτέλεσμα του ανοίγματος των συνόρων και να αναγκαστεί να διακόψει το καλοκαίρι της. Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι τέλεια απόδραση από οπουδήποτε αλλού», καταλήγει το δημοσίευμα.

 

 

Πηγή: ethnos.gr