Μέρες αγωνίας για την οικογένεια του 45χρονου Δημήτρη Θεοδώρου ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της 11ης Μαρτίου και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.
Η κόρη και ο γαμπρός του ενημέρωσαν στις 14 Μαρτίου το Χαμόγελο του Παιδιού που δημοσιοποίησε τα στοιχεία του μέσα από την υπηρεσία Missing Alert καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Δημήτρης Θεοδώρου έχει ύψος 1,80μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μάτια και μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παλτό, μπλε παντελόνι και μαύρα παπούτσια.
Γαμπρός αγνοούμενου: «Πιστεύουμε ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο»
Ο γαμπρός του Αλέξανδρος μιλώντας στο iefimerida ανέφερε ότι από δική του έρευνα εντόπισε το κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή ενός άλλου ατόμου που τον ήξερε. «Μέσω gps εντοπίσαμε το κινητό του, πήγα στο σημείο και το είχε ένα άτομο το οποίο μας είπε ότι τον είχε φιλοξενήσει. Πήγα και στο σπίτι αυτού του ατόμου δεν εντόπισα ούτε ένα ίχνος του πεθερού μου εκτός από το κινητό του και τα γυαλιά του. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία και περιμένουμε. Πιστεύουμε ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και ελπίζουμε μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του να βρεθεί κάποιος που θα δώσει σημαντικά στοιχεία».
Ο γαμπρός του 45χρονου ανέφερε στο iefimerida ότι υπάρχουν κάποιοι συγγενείς στην Κρήτη, αλλά αν είχε πάει εκεί θα τους είχαν ενημερώσει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.