Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Θλίψη στην Κρήτη για την Δήμητρα που «έσβησε» στην άφαλτο – Είχε δώσει υπόσχεση να επιστρέψει ξανά στο νησί

Πρέπει να διαβάσετε

Θλίψη έχει προκαλέσει και στην Κρήτη, η είδηση θανάτου της μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της για να πάει στη δουλειά της.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, η σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας και δρομέας ορεινού τρεξίματος Νίκη Μπελαδάκη, έκανε λόγο για έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, με μεγάλη αγάπη για την Κρήτη.

«Τη μία χρονιά είχε τρέξει και την άλλη είχε υποσχεθεί ότι θα μάθει λύρα, για να παίξει και να υποστηρίξει τους δρομείς. Δεν έχουμε παιδεία δυστυχώς στους δρόμους. Δεν σεβόμαστε κανένα. Καμία φορά βάζω και τον εαυτό μου μέσα, επειδή δεν έχουμε δρόμους εκνευριζόμαστε. Δεν φταίει ο οδηγός του φορτηγού, που βρέθηκε σε μια κακή στιγμή ούτε η Δήμητρα, που έκανε την προπόνηση της. Φταίνε όλα μαζί» σημείωσε η κα. Μπελαδάκη.

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα