Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, 2025
16.1 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Τα πέντε προγραμματισμένα φιλικά του ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Το πρώτο θα το δώσει στις 20 Ιουλίου και το τελευταίο στις 12 Αυγούστου, μία βδομάδα πριν την έναρξη της Σούπερ Λιγκ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και μία βδομάδα, ενώ πλησιάζει και η… ώρα των φιλικών.

Πέντε συνολικά φιλικά έχει “κλείσει” η Κρητική ομάδα, τρία στην Ολλανδία, ένα στην Ελλάδα (Αθήνα) και ένα στην Ιταλία (Φλωρεντία).

Αναλυτικά οι ώρες των φιλικών αγώνων, που θα δώσει ο ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του: 

Πέμπτη 20/7 με αντίπαλο την Heerenveen (περιοχή ‘t Heidefjild) – Ώρα: 19:00 Ολλανδίας (18:00 Ελλάδας)

Τρίτη 25/7 με αντίπαλο τη NAC Breda (Oosterbeek) – Ώρα: 15:00 Ολλανδίας (14:00 Ελλάδας)

Σάββατο 29/7 με αντίπαλο την Ουτρέχτη (περιοχή Zuidenbalch) – Ώρα: 14:30 Ολλανδίας (13:30 Ελλάδας).
Στην συνέχεια το Σάββατο 5 του Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας (δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα), ενώ μία εβδομάδα αργότερα (Σάββατο, 12/8) ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τοσκάνη, για να αναμετρηθεί με τη Φιορεντίνα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 στο Viola Park.
Η σέντρα της Σούπερ Λιγκ έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο (19-20 Αυγούστου).

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα