Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025
23.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Συνελήφθη αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία – Το ζευγάρι μήνυσε τους άνδρες της ΔΙΑΣ για ξυλοδαρμό

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη μεταξύ ενός ζευγαριού και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το iefimerida.gr, όλα έγιναν όταν κλήθηκε ομάδα ΔΙΑΣ σε σπίτι στην Ακρόπολη, όπου επενέβησαν άμεσα, σπάζοντας την πόρτα και ακινητοποιώντας το ζευγάρι.

Είχε προηγηθεί καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος -όπως προέκυψε από την έρευνα- ήταν τελικά συνάδελφός του.

Το ζευγάρι μετά τη σύλληψη άρχισε να ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε λόγος βίαιης επέμβασης στο σπίτι τους και ότι επρόκειτο απλώς για μια «λεκτική διένεξη» μεταξύ τους.

Επιπρόσθετα, κατήγγειλαν πως ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς και υπέβαλλαν μηνύσεις σε βάρος τους για μία σειρά από αδικήματα.

Συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού ανέλαβε ο ποινικολόγος, Δημήτριος Ζορμπάς.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα