Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
13.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Συνελήφθη ανήλικος γιος βουλευτή μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Πρέπει να διαβάσετε

Ανήλικος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη στο Χαλάνδρι, μετά από καταδίωξη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, στις 4 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Χαλανδρίου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε όχημα να σταματήσει. Εκτός του οδηγού, επέβαιναν και άλλα 5 ανήλικα άτομα.

Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, μπαίνοντας ανάποδα σε στενά της περιοχής και ακολούθησε καταδίωξη. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν πως ο οδηγός είναι 16χρονος και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Ο ανήλικος οδηγός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια και του βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση, η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 15χρονος συνεπιβάτης του οχήματος είχε πάνω του επιμελώς κρυμμένο ένα κουζινομάχαιρο και συνελήφθη επίσης.

Οι υπόλοιπο 4 συνεπιβάτες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα