Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν – «Πάντα να παίρνετε και δεύτερη γνώμη, μπορεί να σώσει τη ζωή σας»

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, μέσα από ένα story στο Instagram, η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ότι οι γιατροί βρήκαν στο σώμα της έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο».

Η πρωταγωνίστρια του Hollywood ανέφερε ότι, αρχικά, πήρε μία λανθασμένη διάγνωση για την υγεία της, που είχε σαν αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ένα αχρείαστο χειρουργείο το οποίο δεν έλυσε το πρόβλημα. Μάλιστα, έλαβε δύο φορές επισκληρίδιο, καθώς υπέφερε από φρικτούς πόνους.

Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Αθήνα

Η 64χρονη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μία ακόμα ιατρική γνώμη, καθώς οι πόνοι της χειροτέρευαν. Ο δεύτερος γιατρός τής είπε ότι έχει έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο, ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί. Η Στόουν ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα, όπου θα παρευρισκόταν, στις 8 Νοεμβρίου, για το συνέδριο της Vogue, Change Makers – Fashion: The Road Ahead. Η ηθοποιός μέσα από την ανάρτηση, παροτρύνει ειδικά τις γυναίκες να παίρνουν πάντα και δεύτερη γνώμη καθώς, όπως σημειώνει, «μπορεί να σώσει τη ζωή σας».

Σάρον Στόουν ανάρτηση

Η πρωταγωνίστρια έχει, και στο παρελθόν, έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο καθώς, όπως αποκάλυψε στο βιβλίο της, το 2001, υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση όγκων, οι οποίοι, ωστόσο, ήταν καλοήθεις. Όπως η ίδια σημείωνε τότε, ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι κι από το στήθος μου».

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα