Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
12.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Στους ρυθμούς του ιστορικού ημιτελικού το Ηράκλειο – Φίλοι του ΟΦΗ πλημμύρισαν την πλατεία Ελευθερίας

Πρέπει να διαβάσετε

Στους ρυθμούς του ιστορικού ημιτελικού μπήκε για τα καλά το Ηράκλειο, όπου αύριο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι της 30ετίας.

Περισσότεροι από 1.000 Ομιλήτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κέντρο του Ηρακλείου, μία ημέρα πριν τον ιστορικό δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, για να δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα.

Φίλοι του ΟΦΗ έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας, όπου με συνθήματα ζητούν το Κύπελλο. Η ομάδα έφυγε με 0-1 από τον πρώτο ημιτελικό στην Τρίπολη και καλείται αύριο να πάρει την ιστορική πρόκριση.

Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης και οι φίλοι του ΟΦΗ θα κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα