Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πολύδροσο του δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα στο δρόμο όπου έχασαν τη ζωή τους ο 17χρονος Ματθαίος και ο 21χρονος Έρντι.

Οι κάτοικοι της περιοχής, που έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στην δημοτική αρχή ώστε να υπάρξει μια διαμόρφωση του δρόμου που να μην επιτρέπει να αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και δηλώνουν πως δεν υπάρχει άλλη ανοχή και δεν θα σταματήσουν μέχρι να δοθεί λύση.

Μάλιστα το κάλεσμα το οποίο διακινήθηκε μέσω διαδικτύου, προκαλεί αίσθηση καθώς στο στόχαστρο των κατοίκων έχει μπει ο ίδιος ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

«Σκοπός είναι να κινητοποιηθεί ο δήμαρχος ώστε να σηκωθεί από την καρέκλα του και να διαμορφώσει τον δρόμο με σαμαράκια κτλ για να μην έχουμε άλλες απώλειες ανθρώπων», αναφέρει το μήνυμα.

Δείτε το μήνυμα:

Aπό την πλευρά της η δημοτική αρχή Mαλεβιζίου υποστηρίζει ότι έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για να τοποθετηθούν σαμαράκια στον συγκεκριμένο δρόμο και από τα μέσα Αυγούστου η έγκριση έχει σταλεί για να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.