Έκλεισε τελικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου με τη συμμετοχή του πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη που είχε μείνει εκτός της πρώτης ανακοίνωσης.

Η δήλωση που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και οργανωτικός υπεύθυνος για την Κρήτη Αλέξης Χριστόπουλος ουσιαστικά έκλεινε το θέμα της συμμετοχής του Χάρη Μαμουλάκη ενώ άφησε και αιχμές κατά όσων έκαναν λόγο και για βέτο που ασκήθηκε από άλλους υποψήφιους βουλευτές και ειδικότερα από τον κ. Σπύρο Δανέλλη.

Στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει:

«Η χθεσινή απόφαση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Μαμουλάκη, διαψεύδει στην πράξη όλα τα σενάρια φαντασίας που κυκλοφόρησαν την τελευταία βδομάδα στο Ηράκλειο.

Σενάρια που έφτασαν στο σημείο να εμπλέξουν και άλλους υποψηφίους όπως τον Σπ.Δανέλλη, με στόχο όχι μόνο την υπονόμευση της δικής του υποψηφιότητας αλλά κυρίως το εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Γνωρίζετε όλοι μέσα από την θεσμική ενημέρωση που έχετε ότι για όλες τις υποψηφιότητες διατυπώθηκαν απόψεις, θετικές αλλά και αρνητικές καμία όμως από αυτές δεν έγινε όχι μόνο από τον Σπ. Δανέλλη αλλά και από κανέναν άλλον υποψήφιο».

Έτσι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πλέον για τους τέσσερις νομούς της Κρήτης είναι τα ακόλουθα:

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΕΝΑΚΑΚΗ  ΣΤΕΛΛΑ

ΜΑΚΡΗ  ΚΟΡΝΙΛΙΑ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΜΠΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΛΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ

 

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΚΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΛΙΑ)

ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ