Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ως γνωστόν δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στην πρόοδο των τέκνων των μελών της και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα τους.  Εδώ και χρόνια εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου λειτουργεί δημοτικός παιδικός σταθμός για τα τέκνα των συναδέλφων τους η ίδρυση του οποίου φέρει τη σφραγίδα της Ένωσής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάθε χρόνο με μορφή χορηγιών και δωρεών τόσο ιδιωτών όσο και από δικούς μας πόρους φροντίζουμε για την κάλυψη ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε το επίπεδο εκπαίδευσης να παραμένει υψηλό. Φέτος κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης του παιδικού σταθμού και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, πραγματοποιήσαμε δωρεά τραπεζιών , καρεκλών και λοιπών επίπλων προς αντικατάσταση όλων των παλαιών φθαρμένων.

Επίσης πρέπει να σταθούμε στο ότι η οικογένεια του προσφάτως εκλιπόντος συναδέλφου και μέλους μας Αρχιφύλακα Μήλιου Κωνσταντίνου, ο οποίος μας άφησε πολύ νωρίς και η απουσία του είναι ιδιαιτέρως αισθητή ανάμεσά μας, προχώρησε στη μνήμη του σε δωρεά επίπλων για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού μας και τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια εκ μέρους του συνόλου των συναδέλφων μας».