Στο Ηράκλειο πρόκειται να βρεθεί αύριο κυβερνητικό κλιμάκιο στο πλαίσιο των ενεργειών για την υποστήριξη των πληγέντων από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.
Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και τους Σωτήρη Μεταξά και Μαρία Μπινιχάκη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης , ο ίδιος, o Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς και άλλα κυβερνητικά στελέχη θα βρεθούν στο Ηράκλειο και θα δώσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», στις 2.15 μ.μ.
Τα κυβερνητικά στελέχη θα κάνουν έναν απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων, αλλά θα αναφερθούν παράλληλα και στον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.
Παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών, που ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως και ανταποκρίθηκαν με προσφορές σε σχολικές αίθουσες, οικίσκους και άλλες παροχές προς τους πληγέντες, όπως
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης
- Η Sky Express και οι ιδιοκτήτες της, αφοί Γρύλου
- Ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου
- Η Megaplast S.A. και ο πρόεδρός της, Χάρης Καββαδίας
Κατόπιν, το κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί το Αρκαλοχώρι όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συσκέψεις με τους τοπικούς φορείς.


