Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Στο Δήμο Μαλεβιζίου και στον Αλμυρό ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Πρέπει να διαβάσετε

Mε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, τη Γενική Γραμματέα και στελέχη του Δήμου, συναντήθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Αν στην ελληνική επικράτεια υπάρχουν Δήμοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής μετάβασης, ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ένας Δήμος που σηκώνει το βάρος μιας πολυεπίπεδης πολιτικής και ως εκ τούτου δικαιούται όχι μόνο πρόσβαση στον ηλεκτρικό χώρο, αλλά και αυξημένα ανταποδοτικά οφέλη. Με το Δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, συζητήσαμε όλα τα τρέχοντα θέματα, για τα οποία θα συνεχίσω τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα. Όπως τονίζω εδώ και μήνες το ενεργειακό κόστος εξελίσσεται σε βραχνά για την αυτοδιοίκηση και το Πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ», μια «καραμέλα» που δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα», τόνισε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στο Δημαρχείο στο Γάζι, στο τραπέζι της συζήτησης κυριάρχησαν τα ενεργειακά θέματα, όπως το μέλλον των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ, η ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου για πρόσβαση στον ηλεκτρικό χώρο, η λειτουργία της ΔΕΥΑΜ, οι εκκρεμότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε σειρά ζητημάτων, το αυξημένο ενεργειακό κόστος κ.α.

Νωρίτερα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μονάδας αφαλάτωσης, στον Αλμυρό, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Κουγιουμτζάκη για τη λειτουργία της μονάδας και τις προοπτικές ανάπτυξής της, με δεδομένο το πρόβλημα της λειψυδρίας.

in_article_2_mobile

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα