Στην Εθνική ομάδα της Συρίας, κλήθηκε ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ Ραχμάν Ουές, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά έχει καταγωγή απο τη Συρία.
Να σημειωθεί ότι ο Abdul Weiss, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Εθνική U21 της Ελλάδας, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Συρίας.
Ο Ουές θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9).
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν οριστικά η Σούπερ Λιγκ 1, ξεκινήσει 21-22 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:
Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Abdul Rahman Weiss.
O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9).
Να σημειωθεί ότι ο Abdul Weiss, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Εθνική U21 της Ελλάδας, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Συρίας.