Το κατώφλι των φυλακών αναμένεται να περάσουν οι τρεις Χανιώτες οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής την στιγμή που επιχειρούσαν να ανατινάξουν ΑΤΜ τράπεζας στο Κολυμπάρι Χανίων.
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το flashnews.gr οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ στη συνέχεια πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Τετάρτη.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η απολογία των κατηγορουμένων, στην Ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, έκρηξη, κλοπές αυτοκινήτων και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ συνολικά κατηγορούνται για δύο κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπών από ΑΤΜ τις οποίες έκαναν από τον Δεκέμβριο του 2018 μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου 2020