Γέμισαν το πάρκο Γεωργιάδη οι φίλοι του ΟΦΗ που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από νωρίς πολλοί Ηρακλειώτες βρίσκονται στο πάρκο για να παρακολουθήσουν τον Τελικό Κυπέλλου, αν και η «καρδιά» όλων χτυπά στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το κέντρο του Ηρακλείου έχει ντυθεί στα ασπρόμαυρα, με όλους να ελπίζουν πως η ομάδα στην επιστροφή θα φέρει το Κύπελλο.
Στη γιγαντοοθόνη που έχει στήσει ο δήμος Ηρακλείου προβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ νωρίτερα οι φίλοι του ΟΦΗ που βρίσκονται στο πάρκο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του ’87 κόντρα στον Ηρακλή, στον οποίο ο ΟΦΗ είχε στεφθεί Κυπελλούχος.
Ίδια η εικόνα και στην πλατεία Ελευθερίας, όπου πολλοί Ηρακλειώτες επέλεξαν να δουν ον Τελικό Κυπέλλου στις καφετέριες.