Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
28.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Σοκ με τη νέα γυναικοκτονία: Την χτύπησε με σφυρί και την έπνιξε με τα χέρια του ενώ τα παιδιά τους κοιμούνταν

Πρέπει να διαβάσετε

Μια ακόμη γυναικοκτονία -η 15η το 2024- σημειώθηκε, αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους, με θύμα μια μητέρα δύο παιδιών και δράστη έναν 39χρονο από την Αλβανία.

Το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε την προηγούμενη Πέμπτη προς ξημερώματα Παρασκευής (29/11), όταν ο 39χρονος χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι την σύζυγό του, τη στιγμή που τα παιδιά τους κοιμούνταν.

Τα παιδιά ρωτούσαν που είναι η μαμά τους

Σαν να μη συνέβη τίποτα, ο 39χρονος πήγε κανονικά στο σχολείο τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 9 και 12 ετών, και μόλις σχόλασαν τα μετέφερε στο σπίτι της αδερφής του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ανήλικα παιδιά, τις ημέρες που έμεναν στη θεία τους, ζητούσαν απεγνωσμένα τη μητέρα τους.

Ο συζυγοκτόνος

Ο δράστης έκρυβε το πτώμα της συζύγου του στο πατάρι

Ο 39χρονος Αλβανός, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (5/12), κάλεσε την Άμεση Δράση και ομολόγησε την δολοφονία της γυναίκας του. Ο ίδιος είπε πως το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης την σκότωσε στο ισόγειο διαμέρισμά τους, στην οδό Λακωνίας 19, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.


Η σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη ο οποίος τους είπε πως το πτώμα της συζύγου του, το είχε βάλει με νάιλον σακούλα στο πατάρι.

Με απατούσε και την σκότωσα είπε ο γυναικοκτόνος

Είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του ήταν επειδή τον απατούσε με τον κολλητό του φίλο.


Η στιγμή της σύλληψης του 39χρονου γυναικοκτόνου / Φωτογραφία EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, υποστήριξε ότι «θόλωσε» όταν έμαθε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον καλύτερό του φίλο. «Τυφλώθηκα από τη ζήλια και την σκότωσα», φέρεται να υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο δράστης είπε πως είχε εντοπίσει την γυναίκα του να έχει κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού και να μιλάει κρυφά στο κινητό με τον κολλητό του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για να εξεταστεί, ενώ νωρίτερα βρήκαν τη σορό της γυναίκας στο πατάρι μέσα σε μαύρες σακούλες.


Ο 39χρονος Αλβανός γυναικοκτόνος

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο δράστης πιθανότατα στραγγάλισε τη σύζυγό του (την έπνιξε) μετά από τα χτυπήματα με το σφυρί.

Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες του εγκλήματος.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα