Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025
13.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Σε διαθεσιμότητα βουλευτής των Εργατικών της Βρετανίας – Τον συνέλαβαν ως ύποπτο για βιασμό ανήλικης

Πρέπει να διαβάσετε

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας από τους βουλευτές του Εργατικού κόμματος στη Βρετανία, ο Νταν Νόρις, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο, μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία διότι τον βαραίνουν υποψίες ότι βίασε τουλάχιστον μια ανήλικη.

 

Η αστυνομία ανέφερε ότι συνέλαβε έναν 60χρονο για τον οποίο υπάρχουν υποψίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, απαγωγή παιδιού και ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την άσκηση δημόσιου αξιώματος.

«Στην πλειονότητά τους, οι παραβιάσεις (του νόμου) διαπράχθηκαν τα χρόνια του 2000, όμως διενεργούμε επίσης έρευνα για βιασμό που φέρεται να διαπράχθηκε τα χρόνια του 2020», πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της.

Το Εργατικό κόμμα επιβεβαίωσε το βράδυ του Σαββάτου πως έθεσε σε διαθεσιμότητα τον βουλευτή του Βορειοανατολικού Σόμερσετ και Χάναμ, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

«Το μέλος του κοινοβουλίου Νταν Νόρις τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα από το Εργατικό κόμμα μόλις πληροφορηθήκαμε τη σύλληψή του. Δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», περιορίστηκε να αναφέρει εκπρόσωπος της παράταξης.

Υπενθυμίζεται πως ο 65χρονος Νταν Νόρις, εξελέγη στη Βουλή των Κοινοτήτων εκ νέου το 2024 ενώ είχε διατελέσει μέλος της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν.

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα