Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
23.8 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ρηγάκης στον ΣΚΑΪ Κρήτης: Δεν είναι εφικτό να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα στην εστίαση

Πρέπει να διαβάσετε

Στα νέα μέτρα που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ για τα καταστήματα εστίασης, με αμιγείς και μικτούς χώρους, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92.1 και στον Σωτήρη Μεταξά, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Νίκος Ρηγάκης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι για ακόμη μια φορά στοχοποιείται η εστίαση. «Η εστίαση είναι ελεγχόμενος χώρος και βλέπουμε την κυβέρνηση να στοχοποιεί την εστίαση και δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Και με κλειστή την εστίαση τα κρούσματα αυξάνονταν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρηγάκης.

Αναφορικά με τον διαχωρισμό των χώρων της εστίασης σε μικτούς και αμιγείς για τους εμβολιασμένους, ο κ. Ρηγάκης επεσήμανε πως «δεν γίνεται να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με τους πελάτες και να κάνουμε ελέγχους. Δεν είναι εφικτό αυτό και δεν έχουμε και τον χρόνο να το κάνουμε αυτό».

Για τον αν τα καταστήματα εστίασης στο Ηράκλειο επιλέξουν να λειτουργούν ως μικτοί χώροι, προκειμένου να εξυπηρετούν και τους μη εμβολιασμένους πελάτες, ο κ. Ρηγάκης δήλωσε πως «παρατηρούμε ότι ο εμβολιασμός δεν προχωράει οπότε αν εμείς επιλέξουμε ένα από τα δύο θα πρέπει να ζυγίσουμε αυτό το γεγονός».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα