Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
13.3 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Πτολεμαΐδα: Εκτροπή λεωφορείου με 25 εργαζόμενους στη ΔΕΗ – Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Πρέπει να διαβάσετε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της πορείας του.

Το λεωφορείο, το οποίο είχε ξεκινήσει από την Πτολεμαΐδα με προορισμό τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, προσέκρουσε στις σιδερένιες προστατευτικές μπάρες, πριν καταλήξει εκτός δρόμου διότι ο οδηγός υπέστη ανακοπή την ώρα της διαδρομής.

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι και να πάτησε φρένο, ακινητοποιώντας το λεωφορείο.

Οι γιατροί με τη διαδικασία της ΚΑΡΠΑ έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον 56χρονο οδηγό, ο οποίος κατέληξε λίγα λεπτά μετά.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που επέβαιναν στο λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα